Blog

Past het OptiLock in mijn deur?

Regelmatig krijgen wij de vraag of het OptiLock in elke willekeurige deur kan worden ingebouwd. Helaas is dat (nog) niet het geval en zijn er een aantal punten waar u wel degelijk rekening mee dient te houden alvorens u overgaat tot het bestellen van dit vingerafdrukslot.

  • Het OptiLock laat zich het makkelijkst inbouwen in een houten deur. Heeft u een deur van ander materiaal dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen zodat wij aan de hand van een aantal vragen kunnen beoordelen of inbouw mogelijk is.
  • De deurdikte dient minimaal 38 mm te zijn om het OptiLock op een nette en professionele wijze in te bouwen.
  • Meer puntsluitingen kunnen niet worden gekoppeld aan het OptiLock vingerafdrukslot. U kunt overwegen om deze meer puntsluitingen te (laten) demonteren en daarvoor in de plaats losse draaisloten in te bouwen.
  • Heeft uw deur een glasplaat in het midden ter hoogte van waar het slot moet komen dan ontvangen wij graag vooraf een aantal foto’s zodat wij kunnen beoordelen of inbouw in uw deur mogelijk is.

Heeft u twijfels over of uw deur geschikt is voor het OptiLock aarzelt u dan niet en contacteer ons zodat wij u verder kunnen helpen. Het maken van een aantal foto’s en deze naar ons mailen, appen of sms’en schept vaak duidelijkheid en voorkomt ergernis achteraf!

free vector
No comments yet.

Geef een reactie