Biometrisch Deurslot

Het OptiLock biometrisch deurslot is geschikt voor elke houten, alluminium of stalen deur met een dikte tussen de 38 mm en 65 mm waarbij tevens voldoende ruimte in de deur aanwezig is om het insteekslot van 107,5 cm breed en 151,5 cm diep te plaatsen. Het deur slot bestaat uit een compleet pakket inclusief deurbeslag, insteekslot, code bedieningspaneel en scanmodule. Het deurslot is op drie manieren te openen. Door middel van een toegangscode met behulp van de cijfertoetsen, een vingerafdrukscan en in uitzondelijke gevallen door een sleutel. Dit laatste enkel en alleen bij een defect aan het electrische gedeelte, indien de batterijen leeg zijn of bij ernstige beschadiging aan het bedieningspaneel. Het programmeren gaat op een eenvoudige wijze. Door middel van een manager code of een manager vingerafdruk geef je aan dat jij degene bent die geautoriseerd is om wijzigingen door te voeren. Vervolgens voer je een code instructie in waarna je een gebruiker kan toevoegen, verwijderen, auto-lock functie kan activeren of deactiveren of het slot kan resetten naar fabrieksinstellingen.

Digital Electronic Lock

Waardering 4.64 op 5 gebaseerd op 11 klantbeoordelingen
(11 klantbeoordelingen)

 279,00 (incl. btw)

Professioneel en veilig elektronisch deurslot voorzien van een 3D vingerafdruk scanner en een numeriek gedeelte voor het programmeren van toegangscodes. Het Optilock slot is voorzien van een nachtslot en een automatisch sluit systeem voor extra veiligheid.

SKU: DEL001

Beschrijving

Het elektrische deurslot OptiLock is er voor de zakelijke, particuliere en non-profit sector. Sloten zijn zowel verkrijgbaar in een buitendeur als een binnendeur uitvoering. De deur opent door middel van een vingerafdrukscan. In totaal kunnen er 100 vingerafdrukken op één OptiLock slot worden gescand.

De manager(s) kunnen binnen enkele seconden een nieuwe gebruiker toevoegen. Met het numerieke gedeelte kunnen tevens gebruikers worden toegevoegd en verwijderd door middel van een toegangscode. Nadat het elektrische slot is geopend zal het zich 5 sec later automatisch sluiten. Deze auto-lock functie is uit te schakelen zodat de deur als doorloopdeur gebruikt kan worden.

Als extra beveiliging is een handmatig te bedienen nachtslot ingebouwd. Het OptiLock vingerafdruk slot wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Er is tevens de mogelijkheid om het slot door één van onze gekwalificeerde OptiLock installateurs te laten inbouwen.

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Afmetingen 39 x 22 x 16 cm
RVS elektrisch deurslot

Ja

Nachtslot van binnenuit te bedienen

Ja

Ontgrendeling d.m.v. vingerafdruk, toeganscode of sleutel (noodgevallen)

Ja

Opslagcapaciteit

100 vingerafdrukken

Vingerafdruksensor:

Optische sensor

Sensor resolutie

450dpi

Scan tijd

0.5 seconden

Brandwerend

Ja

Lage batterij alarm

Ja

Deurdikte

35mm – 80mm, vulplaten voorzien voor dunnere deuren

Voeding:

4x AA batterijen (inbegrepen)

Dynamische stroomverbruik

200ma

Statische stroomverbruik

10ma

Werktemperatuur

-20 tot 55 graden C

Vochtigheidsgraad

0 – 95% vals percentage afwijzingen (FRR): = 1%

Valse acceptatie tarief (ver):

0,0001%

Afmetingen:

250 x 74mm (H x B)

Unit netto gewicht

480 gram

11 beoordelingen voor Digital Electronic Lock

 1. Waardering 5 uit 5

  Rob Gomes

  Dit hoogwaardige slot is super gebruiksvriendelijk. Het grote voordeel is dat je geen sleutel meer nodig hebt. Ik kan het iedereen aanraden. Het werkt perfect.

 2. Waardering 5 uit 5

  Jos Derks

  Wij hebben het slot sinds een paar dagen in onze voordeur zitten. Wij zijn gecharmeerd van de simpele werking. Zelfs onze kleinste van 6 maakt de deur zonder problemen open!

  jos en jaqueline Derks

 3. Waardering 5 uit 5

  Roel Elemans

  Ik heb vandaag een vrijblijvende demonstratie gehad van het deurslot. Bedankt voor je tijd en de duidelijke uitleg Marco! Ik laat je weten wanneer het slot ingebouwd kan worden.

 4. Waardering 5 uit 5

  marjolein

  Bedankt voor de goede en vooral snelle service!

  Marjolein vd Wal

 5. Waardering 4 uit 5

  dejong

  Wij hebben zojuist het slot in de voordeur van ons bedrijfspand gemonteerd. Werkt perfect, ideaal voor als je veel in en uit moet!

 6. Waardering 5 uit 5

  alexander

  Slot snel ontvangen. Wat opstartproblemen maar perfecte ondersteuning van Optilock! Slot werkt zeer snel met vingerafdruk. Perfect voor gezinnen met kinderen die ook met een persoonlijke code naar binnen kunnen!

 7. Waardering 5 uit 5

  Mari

  Omdat er bij mij in de omgeving veel word ingebroken heb ik op mijn garage deur die overdag altijd open staat een electronische slot geplaatst .het plaatsen van het slot moet zorgvuldig gedaan worden maar het resultaat mag er zijn. Mijn kinderen van rond de twintig jaar vinden het geweldig.kunnen nu op stap zonder sleutel.
  De service van Marco is goed.hij komt zijn afspraken na.

 8. Waardering 4 uit 5

  Dirk ter Brugge

  Vandaag zijn er bij ons bedrijf drie sloten ingebouwd. De monteur heeft netjes werk afgeleverd en daarna duidelijk uitgelegd hoe de sloten geprogrammeerd moeten worden.

 9. Waardering 4 uit 5

  Femke Arts

  Ik was op zoek naar een Codeslot. Wist niet eens dat een vingerafdrukslot bestond! Ideaal, ook voor de kinderen die nu geen code hoeven te onthouden en/of een sleutel mee hoeven te nemen. GR Femke

 10. Waardering 5 uit 5

  Jacco Eltink

  Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend!

 11. Waardering 4 uit 5

  Dennis de Bonger

  Een fijn gevoel dat nu niet iedereen het magazijn meer in kan. Instellen wel wat hulp bij nodig gehad maar erg geduldige mensen bij OptiLock!

Een beoordeling toevoegen